Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

(?)
(?)
Cautare

Anvelopele dumneavoastra 4x4 si SUV pe POPGOM.ro

4x4

Anvelopele 4x4 se monteaza intotdeauna cate 4 pentru a pastra o uzura uniforma pe cele doua osii ale vehiculului.

Cum sa alegeti corect anvelopele 4x4

Cum sa alegem o anvelopa 4x4 ? Cumpararea unui profil "toate tipurile de teren" si SUV este determinata de modelul vehiculului si de tipul de conducere : drum, all road sau mixt. Anvelopele 4x4, SUV si cross-over sunt anvelope specifice care trebuie montate cate 4 pentru a proteja arborele de transmisie al vehiculului. Intarite pe flancuri, anvelopele 4x4 sunt mai robuste si prezinta o tractiune mai buna. Puteti sa gasiti pe site anvelope 4x4 adaptate oricarui tip de invelis, fie ca e vorba de asfalt, de noroi sau de off-road, cat si toate gamele de preturi, de la anvelopa 4x4 premium la anvelopa 4x4 ieftina. Atentie : Exista anvelope 4x4 vara si anvelope 4x4 iarna.

Cautare anvelope 4x4

Anvelope 4x4 recomandate

SUV

 
Michelin Latitude Tour HP
215/65 R16 98H
505 RON
mai multe articole

Toate tipurile de teren

 
BFGoodrich All Terrain T/A KO2
225/75 R16 115S
629 RON
mai multe articole

Anvelope de trecere

 
BFGoodrich Mud Terrain T/A KM2 RWL
31x10.5 R15 109Q
627 RON
mai multe articole

O gama larga de anvelope pentru SUV-ul dumneavoastra

O gama larga de anvelope pentru SUV-ul dumneavoastra

Special adaptate conducerii pe asfalt, aceste anvelope echipeaza majoritatea SUV-urilor si 4x4 ce ruleaza pe sosele. Aceste anvelope confortabile si rezistente va vor permite sa rulati pe orice tip de drum. POPGOM.ro va ofera o selectie de anvelope 4x4 de calitate la pret mic.

Anvelope adaptate oricarui tip de teren

Anvelope adaptate oricarui tip de teren

Conducatorilor polivalenti, ce conduc pe sosele, dar si pe off-road, POPGOM.ro le propune anvelope ce ofera cel mai bun compromis intre confort, aderenta si rezistenta. Ele va garanteaza confortul pe sosea si siguranta cand iesiti pe drumuri mai putin umblate.

Si o gama intreaga de anvelope adaptate trecerii !

Si o gama intreaga de anvelope adaptate trecerii !

Sunt anvelope adaptate 100% conditiilor extreme de trecere. Mai putin adaptate pentru sosele, (cu cat crampoanele sunt mai mari, cu atat zgomotul este mai puternic), caracteristicile lor le fac anvelopele ideale pentru aventura la tara si la munte. Este vorba de anvelope special adaptate pentru a face fata agresiunilor. POPGOM.ro va propune anvelope robuste si rezistente la cel mai bun pret.