Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

(?)
(?)
Cautare

Anvelope 4x4 pentru SUV-uri/vehicule de teren

4x4

Anvelopele 4x4 se monteaza intotdeauna cate 4 pentru a pastra o uzura uniforma pe cele doua osii ale vehiculului.


Datorită construcției mai înalte și a greutății mai mari, SUV-urile și vehiculele de teren sunt considerate mai sigure decât majoritatea autoturismelor. Însă din cauza dimensiunilor mai mari, există o presiune mai mare și asupra anvelopelor, așadar aceste vehicule trebuie dotate întotdeauna cu anvelope de calitate înaltă, cu profilul potrivit condițiilor de drum.
Anvelopele de teren sunt produse speciale: banda de rulare este în mod caracteristic plină de caneluri adânci și multe nervuri, peretele lateral al cauciucului fiind ranforsat, realizat din material tare pentru a face față condițiilor extreme de drum.
În oferta Popgom puteți găsi întotdeauna anvelopele de teren robuste, durabile cele mai potrivite nevoilor și bugetului Dumneavoastră, la prețuri accesibile, care asigură experiența pozitivă în timpul conducerii și circulare în siguranță - indiferent de drumul parcurs.

Cautare anvelope 4x4

Anvelope 4x4 recomandate

SUV

 
Michelin Latitude Tour HP
215/65 R16 98H
562 RON
mai multe articole

Toate tipurile de teren

 
BFGoodrich All Terrain T/A KO2
225/75 R16 115S
1 306 RON
mai multe articole

Anvelope de trecere

 
BFGoodrich Mud Terrain T/A KM2 RWL
31x10.5 R15 109Q
1 254 RON
mai multe articole

O gama larga de anvelope pentru SUV-ul dumneavoastra

O gama larga de anvelope pentru SUV-ul dumneavoastra

Special adaptate conducerii pe asfalt, aceste anvelope echipeaza majoritatea SUV-urilor si 4x4 ce ruleaza pe sosele. Aceste anvelope confortabile si rezistente va vor permite sa rulati pe orice tip de drum. POPGOM.ro va ofera o selectie de anvelope 4x4 de calitate la pret mic.

Anvelope adaptate oricarui tip de teren

Anvelope adaptate oricarui tip de teren

Conducatorilor polivalenti, ce conduc pe sosele, dar si pe off-road, POPGOM.ro le propune anvelope ce ofera cel mai bun compromis intre confort, aderenta si rezistenta. Ele va garanteaza confortul pe sosea si siguranta cand iesiti pe drumuri mai putin umblate.

Si o gama intreaga de anvelope adaptate trecerii !

Si o gama intreaga de anvelope adaptate trecerii !

Sunt anvelope adaptate 100% conditiilor extreme de trecere. Mai putin adaptate pentru sosele, (cu cat crampoanele sunt mai mari, cu atat zgomotul este mai puternic), caracteristicile lor le fac anvelopele ideale pentru aventura la tara si la munte. Este vorba de anvelope special adaptate pentru a face fata agresiunilor. POPGOM.ro va propune anvelope robuste si rezistente la cel mai bun pret.