Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

(?)
(?)
Cautare

Anvelope de vară

8°C

Este temperatura la care anvelopele dumneavoastra de iarna isi pierd proprietatile si, prin urmare, aderenta.


Pe această pagină oferim anvelope de iarnă de calitate excelentă, la intervaluri de preț diferite și într-o selecție uriașă - pentru ca Dumneavoastră să puteți alege ușor anvelopele de vară cele mai potrivite.

Temperaturile înalte și vremea uscată reprezintă provocări grele anvelopelor. Cel mai mare semn al acestora este aderența insuficientă, datorită căreia manevrabilitatea este redusă pe asfaltul uscat și fierbinte. Anvelopele de vară, dezvoltate în mod expres pentru astfel de situații, au aderență ridicată, îmbunătățind performanța în curbe, însă contribuie și la consumul mai redus de combustibil.

Anvelopele de vară se fabrică dintr-un cauciuc special, care asigură manevrabilitate foarte bună chiar și pe asfaltul umed și alunecos. Astfel, autovehiculele dotate cu anvelope de vară oferă siguranță mult mai mare la conducere în condiții de vreme udă.


Cautare anvelope de vara

Anvelope de vara pentru autoturisme

Pirelli Cinturato P7
205/55 R16 91V
438 RON
mai multe anvelope

Anvelope de vara pentru furgonete

Hankook Vantra LT RA 18 C
195/70 R15 104R
385 RON
mai multe anvelope

Anvelope de vara pentru rulote

Michelin Agilis Camping CP
215/70 R15 109Q
770 RON
mai multe anvelope

Michelin CrossClimate

Iata cateva explicatii care ar trebui sa va ajute in alegerea corecta a anvelopei dumneavoastra

Labelling - économie carburant

Eficienta energetica

Anvelopele reprezinta 20% din consumul total de combustibil din cauza rezistentei la rulare. Atunci cand aceasta valoare este mare, motorul este solicitat mai mult pentru a face vehiculul sa avanseze, de unde un consum suplimentar de combustibil si o emisie mai mare de CO2. Intre doua profile notate A si G, diferenta reprezinta 80 de litri de carburant / an pentru o medie de 15 000km.

Labelling - freinage sol mouillé

Franarea pe solul umed

Aderenta pe suprafetele umede este masurata in conditii stricte, stabilite de catre regulamentul european : viteza, inaltimea apei, pista, temperatura externa. Impactul asupra sigurantei este primordial: intre doua profile notate A si F, diferenta reprezinta o distanta de 18 metri la 80km/h.

Labelling - bruit de roulement

Zgomot de rulare extern

Predominant incepand cu 50km/h, zgomotul de rulare constituie o parte importanta din neplacerile cauzate de un vehicul in miscare. Un rating bun prezerva nu doar mediul inconjurator, ci contribuie si la atenuarea oboselii pasagerilor pe trasee lungi.