Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

(?)
(?)
Cautare

Anvelopa de vara

8°C

Este temperatura la care anvelopele dumneavoastra de iarna isi pierd proprietatile si, prin urmare, aderenta.

Cum sa alegem corect o anvelopa de vara

Este posibil sa folositi anvelope de vara tot timpul anului din moment ce vehiculul dumneavoastra sau zona in care locuiti v-o permit. Acestea isi pastreaza toata eficienta de la temperatura de 7°C.

Va sfatuim sa va raportati la evaluarile anvelopelor pentru a descoperi mai usor calitatile anvelopelor de vara in functie de nevoile si de asteptarile dumneavoastra:

  • Tinuta de drum
  • Distanta de franare
  • Emisii sonore si confort de conducere

Cautare anvelope de vara

Anvelope de vara pentru autoturisme

null

Anvelope de vara pentru 4x4

null

Anvelope de vara pentru furgonete

null

Anvelope de vara pentru rulote

null

Michelin CrossClimate

Anvelope de vara la promotie

Iata cateva explicatii care ar trebui sa va ajute in alegerea corecta a anvelopei dumneavoastra

Labelling - économie carburant

Eficienta energetica

Anvelopele reprezinta 20% din consumul total de combustibil din cauza rezistentei la rulare. Atunci cand aceasta valoare este mare, motorul este solicitat mai mult pentru a face vehiculul sa avanseze, de unde un consum suplimentar de combustibil si o emisie mai mare de CO2. Intre doua profile notate A si G, diferenta reprezinta 80 de litri de carburant / an pentru o medie de 15 000km.

Labelling - freinage sol mouillé

Franarea pe solul umed

Aderenta pe suprafetele umede este masurata in conditii stricte, stabilite de catre regulamentul european : viteza, inaltimea apei, pista, temperatura externa. Impactul asupra sigurantei este primordial: intre doua profile notate A si F, diferenta reprezinta o distanta de 18 metri la 80km/h.

Labelling - bruit de roulement

Zgomot de rulare extern

Predominant incepand cu 50km/h, zgomotul de rulare constituie o parte importanta din neplacerile cauzate de un vehicul in miscare. Un rating bun prezerva nu doar mediul inconjurator, ci contribuie si la atenuarea oboselii pasagerilor pe trasee lungi.