Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

(?)
(?)
Cautare

POPGOM ramburseaza diferenta daca gasiti mai ieftin in alta parte

Angajamentul nostru :

Pentru a va garanta cele mai bune preturi la anvelopele dumneavoastra, va rambursam diferenta daca remarcati un pret mai mic la un concurent.

Cum functioneaza ?

Modalitate de aplicare a ofertei promotionale « Popgom ramburseaza diferenta » :

Daca, dupa ce ati facut o achizitie pe www.anvelope-popgom.ro , constatati ca un site internet romanesc propune acelasi produs mai ieftin, (sub rezerva tuturor conditiilor descrise mai jos), puteti cere rambursarea diferentei prin email, la adresa restituirediferenta@anvelope-popgom.ro in termen de 48 de ore de la efectuarea comenzii pe anvelope-popgom.ro.

Pentru aceasta, este suficient sa ne trimiteti prin email:

  • copie a confirmarii comenzii sau sa ne comunicati nr. comenzii dvs.,,
  • adresa site-ului si URL-ul paginii site-ului pe care ati gasit acelasi produs (mai ieftin).

Dupa verificare si intr-un termen de maximum 7 zile, Popgom se angajeaza sa plateasca diferenta. In cazul depasirii acestui termen, din motive independente de vointa sa, Popgom nu va putea fi urmarit de catre Client. Aceasta oferta este supusa respectarii legislatiei, mai precis celei referitoare la interdictia vanzarii in pierdere.

Daca Clientul este rambursat prin recreditare bancara, durata creditarii contului bancar depinde de tipul de card bancar al Clientului: in cazul unui card de debit imediat, contul curent este creditat intre 3 si 8 zile, in functie de banca; in cazul unui card de debit amanat, creditul apare la sfarsitul lunii in contul cardului de credit si nu in contul curent. Daca aceasta rambursare dureaza mai mult, Clientul trebuie sa-si contacteze banca.

Care sunt conditiile de aplicare ?

Cererea trebuie sa fie facuta prin email la adresa restituirediferenta@anvelope-popgom.ro in termen de 48 de ore de la efectuarea comenzii pe anvelope-popgom.ro.
Pretul anvelopei se intelege ca fiind pretul public cu TVA afisat, fara reduceri speciale, fara alte oferte promotionale speciale de tip bon cadou, cod promotional de reducere sau orice alta operatiune promotionala temporara de tip destocking (cod de reducere, bon cadou sau altele) si fara costuri de livrare.
Oferta concurentei trebuie sa fie propusa de un site internet inregistrat in Romania si care livreaza pe tot teritoriul Romaniei. Produsul propus de concurenta trebuie sa fie identic: produs nou, aceeasi marca, aceleasi dimensiuni, aceiasi indici si profil. Anul fabricarii trebuie sa fie identic sau mai recent.
Produsul trebuie sa fie in stoc si termenul de livrare nu trebuie sa-l depaseasca cu mai mult de 5 zile pe cel al Popgom. Diferenta de tarif trebuie sa fie superioara sau egala cu 13 RON pe produs, in afara transportului. Clientul trebuie sa indice Popgom adresa site-ului si url-ul produsului.

Aceasta oferta este limitata la o comanda pe persoana. Ea nu se aplica in urmatoarele cazuri:

  • produse vandute de catre persoane private sau de catre profesionisti pe site-urile de licitatii sau de mica publicitate
  • produse montate
  • comenzi achitate prin urmatoarele modalitati de plata: les commandes payées par mode de règlement suivant : card Aurore, credite de consum, plata in mai multe rate
  • ite-urile comparatorilor de preturi.