Cu POPGOM, cumparati anvelopele dvs. si optati pentru livrarea la domiciliu in mai putin de 5 zile ! Descoperiti mai jos toate etapele comenzii dumneavoastra :

Alegerea produsului

Dupa ce ati notat dimensiunile dorite, POPGOM va propune anvelopele adaptate masinii dumneavoastra dintr-o gama de peste 500 000 de cauciucuri pentru autoturisme, 4x4, furgonete si rulote. Cu POPGOM, cumpararea anvelopelor dvs. online este insotita de informatii pentru a va ghida in cautarea dumneavoastra: descrierea fiecarui produs si nota in functie de criterii specifice.

Alegerea adresei de livrare

Cu POPGOM, puteti sa optati pentru livrarea anvelopelor la domiciliul dumneavoastra, la locul de munca sau la orice alta adresa dorita. Pentru aceasta, dupa ce v-ati creat contul, puteti introduce o adresa de livrare la alegerea dumneavoastra.

Plata securizata a comenzii dumneavoastra

Pentru a valida comanda, veti efectua plata, pe site (plata prin card sau transfer), intr-un mod complet securizat datorita unui sistem de tranzactii criptat.

Primirea anvelopelor dumneavoastra

Anvelopele dvs. sunt livrate intre 3 si 5 zile lucratoare. Imediat ce expedierea anvelopelor dvs. a fost organizata, primiti un email care va permite sa urmariti in direct livrarea cauciucurilor. Acestea sunt livrate la adresa pe care ati dat-o in contul dumneavoastra client. Nu va mai ramane decat sa montati anvelopele pe masina dumneavoastra.