Va oferim mai multe solutii de plata

Plata prin card

Cand platiti cu cardul dvs. bancar pe site-ul www.anvelope-popgom.ro , indicati nr. cardului, data de expirare si codul de securitate inscris pe spatele cardului. Codul de securitate este o serie unica de trei sau patru cifre, imprimata pe majoritatea cardurilor.

Noi nu pastram acest numar, nu il vom utiliza decat pentru a identifica cardul dvs. pe durata prelucrarii comenzii.

Va garantam ca transferul informatiilor pe care ni le transmiteti online se efectueaza in deplina siguranta.

Petru aceasta, utilizam o tehnologie performanta : un server securizat (SSL), care asigura securitatea tranzactiilor noastre online.Acest program cripteaza toate datele dvs. personale indispensabile prelucrarii comenzilor dvs. (nume, adresa, coordonate bancare) in momentul introducerii lor. In cursul transferului lor unic via internet, citirea lor este imposibila.

Odata ce plata a fost validata, datele dumneavoastra bancare sunt distruse : acesta este motivul pentru care va cerem numarul cardului dvs. la fiecare noua comanda.

Cardurile bancare acceptate sunt urmatoarele :

Nu acceptam cardurile de debit, chiar daca logo-ul CB, Visa sau altele figureaza pe ele. In caz de dubiu, verificati ca mentiunea "carte de debit" nu apare pe spatele cardului dumneavoastra.

Va rugam sa va asigurati ca folositi un card a carui data de expirare depaseste termenul de livrare a comenzii dumneavoastra.

Atunci cand comandati pe POPGOM.ro, cardul dvs. este debitat in momentul validarii comenzii. Pentru orice rambursare partiala sau integrala a comenzii, noi recreditam direct cardul dumneavoastra.

^ Sus

Transfer bancar

Dupa plasarea comenzii Dvs.- daca toate elementele comenzii devin utile- va vom trimite o solicitare electronica de plata care contin informatii necesare pentru transfer: numarul nostru de cont bancar si numarul comenzii, care trebuie sa fie listate in caseta de comunicare.

^ Sus


^ Sus

Plata la livrare

Pe site-ul www.anvelope.popgom.ro, puteti sa optati pentru plata la livrare.

In acest caz, in momentul livrarii de catre partenerul nostru GLS, anvelopele va vor fi predate in schimbul achitarii comenzii dumneavoastra.
Va rugam sa pregatiti suma exacta in numerar deoarece plata prin card bancar nu este posibila.

Valoarea totala a comenzii pentru plata cu numerar, la livrare, este de 7000RON.

^ Sus