Termeni si conditii

 

 

 

 

 

 

Conditii generale de vânzare

 

Prezentele conditii generale de vânzare reglementează ansamblul relatiilor dintre societatea TYREDATING (Cu sediul social la LYON (69003) – 107 rue Servientadresă poștală din România: TYREDATING SAS, Str. Banu Maracine nr. 1, Camera 1, Etaj 1, 110095 Pitesti), TVA: RO30595539, editorul Site-lui www.anvelope-popgom.ro, si clientii săi români pentru cumpărarea de produse pneumatice. Ele sunt aplicabile clientilor români, adică consumatorilor al căror domiciliu si loc de livrare se află în România.

 

1. APLICARE SI OPOZABILITATE A MENTIUNII LEGALE SI A CONDITIILOR GENERALE DE VÂNZARE

 

1.1. Clientul declară că a luat cunostintă de mentiunile legale de mai jos si de conditiile generale de vânzare înainte de transmiterea comenzii sale şi a înţeles conţinutul acestora.

 

1.2. Transmiterea unei comenzi de către un client implică aderarea completă si fără rezerve a acestuia la mentiunile legale si la conditiile generale de vânzare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, aveti posibilitatea de a nu efectua comanda.

 

2. PRODUSE

 

2.1. Informatiile si ilustratiile aferente produselor si care figurează pe paginile site-ului nu au valoare contractuală (cu excepţia mărcii, denumirea producătorului, dimensiunele produselor) si nu pot angaja, sub nicio formă, răspunderea societătii TYREDATING. Informatiile tehnice (în special performantele) înscrise pe fisele produselor vândute pe site sunt date cu titlu pur informativ si provin din diverse surse (cataloage ale fabricantilor, articole de presă, etichete aplicate pe produse, etc.) care nu le conferă niciun fel de compatibilitate între ele si care nu ar putea, în nici un caz, să angajeze răspunderea societătii.

 

2.2. Clientul se angajează să respecte cu scrupulozitate prevederile si recomandările în materie de securitate si de fiabilitate referitoare  la utilizarea produselor (tip vehicul, umflare, presiune....) dar si, în caz de livrare de produse la domiciliu, la montarea si păstrarea acestora din urmă. Societatea TYREDATING nu va fi răspunzătoare pentu montarea defectuoasă a produselor efectuată de către client si de utilizarea sau depozitarea acestora în conditii anormale sau în conditii inadecvate de utilizare.

 

2.3. Produsele sunt propuse în limita stocurilor disponibile. Stocurile mentionate reprezintă date cu titlu pur informativ. În caz de epuizare a stocului, societatea TYREDATING îsi rezervă dreptul de a livra produse pneumatice similare sau cu un indice superior. În caz de imposibilitate, societatea va contacta clientul telefonic sau prin email la adresa comunicată de către acesta din urmă, în cel mai scurt termen, pentru a-i propune fie o solutie de înlocuire, fie de anulare a comenzii sale.

Pentru produsele în curs de comandă la producător, societatea TYREDATING va informa clientul atunci când termenul de livrare este mai mare de 5 zile. În cazul în care producătorul nu informează cu privire la termenul de livrare, TYREDATING îsi rezervă dreptul de a anula comanda clientului si de a-i restitui banii fără penalităti.

 

2.4. În caz de modificare a comenzii de către client, se va proceda la o anulare a comenzii cu restituirea produselor pe cheltuiala clientului.

 

2.5. Clientul are obligatia de a se asigura cu privire la compatibilitatea produselor comandate cu tipul de autovehicul pe care-l detine. Răspunderea societătii TYREDATING nu poate fi angajată cu privire la acest aspect, iar returul produselor neconforme se va face pe cheltuiala clientului si de către un transportator ales de societatea TYREDATING.

 

3. COMENZI

 

3.1. Comanda este transmisă de către client pe site-ul societătii TYREDATING. După introducerea informatiilor, clientul va avea acces la o recapitulare a comenzii sale, ce-i va permite să verifice marca, modelul, dimensiunile produselor, locul de livrare.

 

3.2. Confirmarea comenzii se face de către societatea TYREDATING în mai putin de 24 de ore de la înregistrarea comenzii, prin email, la adresa comunicată de către client, invederind acestuia aspectele esentiale ale comenzii si faptul ca acceptarea comenzii semnifica incheierea contractului dintre parti in limitele prevazute in prezentele conditii de vanzare. În caz de eroare în scrierea adresei de email sau privind coordonatele clientului, societatea TYREDATING nu va răspunde pentru imposibilitatea confirmării comenzii sau pentru efectuarea livrării.

 

3.3. Comanda nu va putea fi onorată de către societatea TYREDATING decât după plata acesteia. Orice comandă pentru care plata nu a fost făcută în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea de către client a confirmării acesteia de către societatea TYREDATING, va fi anulată automat.

 

3.4. Pentru a asigura securitatea tranzactiilor si pentru a răspunde grijii majoritătii de a preveni fraudele în materie de vânzare la distantă, efectuăm un control aleatoriu asupra comenzilor transmise.

În cadrul unui control, vă vom invita, prin email, să transmiteti documente doveditoare, cum ar fi o copie fată partial acoperită a cardului bancar si a unui act de identitate. Scopul este de a ne asigura cu privire la realitatea identitătii.

Transmiterea oricărui alt document poate fi cerută.

 

În lipsa acestor documente sau dacă copiile transmise nu permit societătii să se asigure cu privire la identitatea autorului comenzii, la realitatea domiciliului său sau la conditiile aparente de solvabilitate, TYREDATING îsi rezervă dreptul de a anula comanda.

 

3.5. Societatea TYREDATING îsi rezervă dreptul  de a anula orice comandă a unui client cu care se află în litigiu pentru o comandă anterioară, sau dacă societatea TYREDATING estimează în mod rezonabil că acest client a încălcat prezentele conditii generale sau că s-a angajat într-o activitate frauduloasă sau că a refuzat să furnizeze societătii TYREDATING orice informatie utilă si necesară de natură să permită securizarea plătii si livrarea produselor, sau pentru orice alt motiv legitim.

 

3.6. În cadrul parteneriatelor cu alte site-uri de pe internet, popgom va primi comenzi pe care le va trata ca fiind comenzi popgom, sub răspunderea popgom.

 

4. PRET SI MODALITĂTI DE PLATĂ

 

4.1. Preturile afisate pe site sunt exprimate în lei si includ TVA aplicabil în România.

Pretul care va trebui plătit este cel în vigoare în ziua transmiterii comenzii de către client, sub rezerva disponibilitătii produselor comandate în momentul respectiv.

Societatea TYREDATING îsi rezervă dreptul, pe care clientul îl acceptă, de a modifica pretul în orice moment, fără alte formalităti în afara efectuării modificărilor pe site. Aceste modificări nu vor avea incidentă asupra comenzilor acceptate de către  societatea TYREDATING înainte de intrarea în vigoare a acestor modificări.

 

4.2. Preturile cuprind:

 • pretul produsului/produselor comandate de către client 

 • valoarea TVA 

 • cheltuielile de ambalare 

 • taxa privind reciclarea pneurilor uzate

Cuantumul global al prestatiei este indicat în recapitularea comenzii.

 

4.3. Comanda este plătibilă, în functie de optiunea clientului în momentul introducerii informatiilor de către acesta pe site, fie prin card bancar direct on-line prin intermediul unui server securizat 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fie prin telefon la 021 529 1720 de luni până vineri de la ora 8 la ora 16:30 comunicând referintele cardului bancar. Sunt posibile si alte modalitati de plata, asa cum sunt prevazute pe site.

Plata este efectuată prin serverul securizat al partenerului societătii TYREDATING, Adyen, operator de plăti securizate. Acest lucru implică faptul că orice informatie bancară privind clientul nu va părăsi site-ul. Plata prin card bancar este, deci, perfect securizată. Daca alegeti plata cu ramburs, valoarea maxima a comenzii este 7000 Ron.

 

4.4. Societatea TYREDATING îşi va informa deîndată clientul prin email, la adresa comunicată de către acesta, cu privire la orice dificultate legată de procesarea plătii (neplătit, eroare de introducere....) şi îşi rezervă dreptul de a anula comanda, dacă este cazul.

 

4.5. Societatea TYREDATING reaminteste faptul că nu va onora comanda decât după primirea si încasarea pretului acesteia. Preţul se consideră incasat la data creditarii contului bancar al societăţii cu suma aferentă comenzii.

 

4.6. O plată prin cec sau virament bancar este posibilă pentru orice comandă transmisă prin telefon la serviciul clienti.

 

4.7. Ofertă promotională POPGOM restituie diferenta

Dacă veti găsi mai ieftin în altă parte, POPGOM restituie diferenta în anumite conditii:

 • cererea trebuie făcută prin email la restituirediferenta@anvelope-popgom.ro în termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii lansate pe popgom.fr 

 • calculul sumei de restitut se va face în functie de pretul net plătit de client (fără reduceri exceptionale, coduri promotionale, gest comercial, alte oferte, etc...) 

 • pretului produsului pneumatic concurent este înteles ca pretul public TTC ( toate taxele incluse) afisat în afara perioadelor de reduceri exceptionale, excluzând orice ofertă promotională particulară de tip cec cadou, cod de reducere promotională sau orice altă operatie promotională punctuală de tip reducere de stoc (cod de reducere, cec cadou, etc) si fără cheltuielile de livrare 

 • oferta concurentă trebuie să fie propusă pe un site de vânzări înregistrat în România si care să facă livrări pe întreg teritoriul României 

 • produsul propus de concurent trebuie să fie identic: produs nou, aceeasi marcă, aceleasi dimensiuni, indice si profil. Anul de fabricatie al produsului trebuie să fie identic sau mai recent.  

 • produsul trebuie să fie disponibil într-o cantitate cel putin egală cu cea a comenzii, iar termenul de livrare nu trebuie să-l depăsească pe cel al POPGOM, respectiv mai mult de 5 zile. 

 • diferenta de tarif trebuie să fie mai mare sau egală cu 13 RON/produs, în afara taxelor de transport. 

 • clientul trebuie să furnizeze POPGOM adresa site-ului si url-ul produsului. 

 • Prezenta ofertă de rambursare nu este valabilă în caz de anulare a comenzii de către client, indiferent de motivul returnării produsului. 

 • Această ofertă este limitată la o comandă/persoană. 

 

Excluderi:

Oferta nu priveste:

 • produsele soldate, la promotie 

 • produsele vândute de particulari sau de profesionisti pe site-urile de licitatii sau de mică publicitate 

 • produsele montate 

 • comenzile plătite în modurile următoare: în rate 

 • site-urile de comparare a preturilor. 

 

Modalitatea de aplicare a ofertei promotionale „POPGOM restituie diferenta”

 

Dacă după ce ati efectuat o cumpărare pe site-ul www.popgom.ro, constatati că un site român propune acelasi produs la un pret mai mic (cu respectarea conditiilor de mai sus), puteti solicita restituirea diferentei de pret la

 

restituirediferenta@anvelope-popgom.ro

 

în 48 de ore de la cumpărarea pe site-ul popgom.fr. Pentru aceasta este suficient să ne trimiteti o copie a confirmării comenzii dumneavoastră sau să ne comunicati nr. dumneavoastră de comandă si să trimiteti adresa site-ului si URL-ul paginii site-ului pe care figurează acelasi produs (mai ieftin).

 

După verificare si într-un termen de maxim 7 zile, POPGOM se angajează să restituie diferenta. În caz de depăsire a acestui termen pentru motive independente de vointa sa, POPGOM nu va putea fi urmărit de către client. Această ofertă se supune dispozitiilor legale, în special celor ce privesc interzicerea vânzării în pierdere.

Dacă diferenta îi este restituită clientului prin recreditare bancară, rapiditatea cu care contul bancar este creditat depinde de tipul de card bancar pe care clientul îl detine: în cazul unui card de debit imediat, contul curent va fi creditat într-un interval cuprins între 3 si 8 zile în functie de bancă; în cazul unui card de debit amânat, creditul apare la sfârsitul lunii în contul cardului de credit, nu în contul curent. Dacă această rambursare durează mai mult, clientul trebuie să ia legătura cu banca sa.

 

 

5. LIVRAREA

 

5.1. Termenul de livrare de 5 zile mentionat de catre societatea TYREDATING pe site are caracter pur indicativ, termenul de livrare fiind cel prevazut în confirmarea comenzii.

Societatea TYREDATING livreaza produse în România.

În plus, responsabilitatea societatii TYREDATING nu va putea în niciun caz sa fie angajata iar producerea unor evenimente de forta majora nu va putea da nastere niciunei plati de indemnizatie din partea societatii TYREDATING. Termenele de livrare vor fi prelungite în consecinta, tinând cont de motivul pentru care fabricarea sau livrarea de produse a fost împiedicata sau întârziata Societatea TYREDATING va tine clientul la curent, în timp oportun, cu privire la cazurile si  evenimentele

 

 

5.2. Livrarea este gratuita

 

5.3. Livrarea si returul produselor sunt efectuate prin intermediul unui prestator de servicii de transport ales de societateaTYREDATING sau de către furnizori.

 

În functie de optiunea clientului, produsele sunt livrate fie la domiciliu, fie la centrul de montaj, partener al societătii TYREDATING, si selectionat de către client pe site.

 

Dacă clientul a ales livrarea la domiciliu, în caz de absentă, transportatorul va lăsa un aviz de notificare. Clientul va trebui, în mod imperative si imediat să ia legătura cu transportatorul pentru a organiza receptia produselor. În caz de dificultate în relatia cu transportatorul sau de imposibilitate de a-l contacta, clientul va contacta telefonic sau prin email societatea TYREDATING. În cazul în care receptia produselor de către client nu a avut loc în termen de 14 zile de la expediere, produsele vor fi în mod automat restituite de către transportator societătii TYREDATING pe cheltuiala clientului. Cheltuielile de retur de 25RON TTC(toate taxele incluse)/produs pentru România vor fi deduse din rambursarea comenzii.

 

Pentru motive legate de securitate, societatea TYREDATING nu va onora nicio comandă pentru care este furnizată o cutie postală.

 

 

5.4. Clientul va trebui să informeze societatea TYREDATING telefonic sau prin email, confirmat printr-o scrisoare recomandată cu confirmare de primire în ambele cazuri, despre orice lipsă, în termen de 7 zile lucrătoare de la livrare si va trebui să mentioneze rezervele sale pe bonul de livrare a produselor remis de către transportator. După trecerea termenului de 7 zile lucrătoare de la data de livrare prevăzură si în cazul nerespectării acestor formalităti, produsele vor fi considerate ca fiind conforme si fără vicii aparente, nicio reclamatie neputând fi acceptată în mod valabil de către societatea TYREDATING.

 

În functie de cantitatea pneurilor comandate si de talia acestora, puteti primi unul sau mai multe colete. Trebuie să verificati că toate coletele primite corespund comenzii dumneavostră în integralitatea ei.

 

Este posibil ca coletele să nu ajungă în acelasi timp, ci la interval de 24 de ore. În acest caz, trebuie precizat pe bonul de primire a primului colet „un singur colet livrat din cele x în asteptare”.

În cazul în care coletele nu ar fi conforme (produs lipsă, deteriorat, referintă incorectă), este preferabil să refuzati coletul. Dacă, totusi, acceptati coletul, sunteti obligat să mentionati rezervele pe bonul de livrare remis de cel care livrează coletul si să comunicati de indata o copie a acestuia la serviciul clienti al www.popgom.ro

 

În cazul în care nu veti fi prezent, cel care va face livrarea din partea societătii noastre de transport va pune un aviz în cutia dumneavoastră postală pentru a vă informa despre trecerea sa. Instructiunile din acest aviz vă vor permite să stabiliti o nouă întâlnire în vederea livrării pneurilor dumneavostră.

 

5.5. Indiferent de locul unde produsele vor fi livrate, este numai obligatia clientului de a verifica produsele înainte de montare pentru a se asigura de perfecta lor conformitate cu comanda.

 

În caz de livrare de produse neconforme sau deteriorate, clientul va avea posibilitatea să refuze livrarea cu conditia de a face această mentiune pe bonul de livrare.

 

De altfel, clientul dispune de un termen de 7 zile lucrătoare din momentul livrării pentru a verifica conformitatea produselor livrate si pentru a informa societatea TYREDATING telefonic sau prin email, confirmate, în ambele cazuri, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, cu privire la rezervele sale. În caz de neconformitate sau de produs deteriorat, societatea TYREDATING se angajează să facă tot ceea ce este necesar, pe cheltuiala proprie, în cele mai bune termene. Se precizează faptul că produsele, odata montate de către client sau de vreun centru de montaj, nu vor fi nici acceptate pentru restituire, nici pentru restituirea valorii lor de către societatea TYREDATING.

 

5.6. În ipoteza în care livrarea acestor produse se face la domiciliul clientului si nu a fost facuta în termenul de 5 zile lucratoare de la plata comenzii, cu exceptia situatiei în care întârzierea este determinata de un caz de forta majora, clientul va trebui sa informeze de îndata societatea TYREDATING telefonic sau prin email. Societatea TYREDATING va face o ancheta la transportator. Ancheta poate dura pâna la 5 zile lucratoare. Daca în acest termen, produsuleste gasit, el va fi de îndata trimis catre locul de livrare mentionat în comanda clientului.

În schimb, daca produsul comandat nu este gasit la încheierea termenului de 5 zile de ancheta societatea TYREDATING va proceda, pe cheltuiala sa, la o noua expediere a produselor lipsa comandate de catre client sau la restituirea contravalorii acestora

 

6. CLAUZĂ PRIVIND REZERVAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE

 

6.1. Este convenit în mod expres faptul că clientul nu va deveni proprietar al produselor decât din ziua receptiei acestora.

 

6.2. Clientul îsi asumă riscurile (în special de pierdere, furt sau deteriorare) cu privire la produsele livrate de la data receptiei acestora.

 

7. DENUNTAREA

 

7.1. Conform dispozitiilor art. 4 din OG nr.130/2000, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului, pe cheltuială proprie, produsele comandate, indiferent de motiv, si pentru a anula comanda. Termenul decurge din ziua livrării comenzii. Borderoul de livrare datat de client constituie dovada. Denuntarea trebuie făcută telefonic sau prin email si confirmată, în ambele cazuri, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, iar produsele trebuie să fie returnate în conditiile si ambalajul lor de origine, însotite de bonul de livrare si de factură la adresa indicată în borderoul de retur ce îi va fi furnizat clientului.

 

Returul produselor va fi efectuat de către transportatorul ales de către societatea TYREDATING. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client. Societatea TYREDATING nu acceptă coletele pe cheltuiala sa. Orice risc legat de returul produselor îi apartine clientului. După primirea si verificarea produselor, societatea TYREDATING îi va restitui clientului contravaloarea produselor în termen de 30 de zile de la data exercitării dreptului de retractare de către client, în conformitate cu dispozitiile art. 8 din OG nr.130/2000. Se scad din valoarea sumei restituite cheltuielile cu transportul retur si, în caz de plată în rate, cheltuielile privind dosarul.

 

7.2. Se reaminteste faptul că cheltuielile cu returul produselor sunt în sarcina clientului, cu exceptia cazului în care decizia de returnare a produselor este consecinta neconformitătii sau unei deteriorări constate de către societatea TYREDATING cum se cuvine. În acest caz, societatea TYREDATING va proceda la schimbul sau la restituirea contravalorii produselor defectuoase sau neconforme.

 

7.3. Se precizează faptul că produsele, odată montate, nu vor fi nici acceptate la restituire si nici nu se va restitui contravaloarea acestora de către societatea TYREDATING. Regula este valabilă si pentru rotile complete care fac obiectul unei asocieri jantă + pneu de către client.

 

8. GARANTIE – DURATĂ

 

8.1. Produsele comercializate de către societatea TYREDATING pe site beneficiază de garantia oferintă de fabricant, conform legilor in vigoare.

 

8.2. Clientul va informa de îndată societatea TYREDATING cu privire la orice defect prin email sau prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

 

Societatea TYREDATING va transmite reclamatia fabricantului.

 

În caz de reclamatie considerată drept întemeiată si admisibilă de către societatea TYREDATING, clientul nu va putea pretinde decât înlocuirea produsului defectuos sau restituirea contravalorii acestuia, sub rezerva aplicării unui coeficient al stării de deteriorare, fiind exlusă orice altă indemnizatie, indiferent de natura acesteia si mai ales pentru prejudicii directe sau indirecte. În orice caz, în situatia constatării unui defect cum se cuvine (cu acte în regulă), cheltuielile de transport dus-întors vor fi suportate de societatea TYREDATING.

 

8.3. În cazul în care clientul solicită societătii TYREDATING sfaturi, acesta nu este tinută decât de o obligatie de diligenta cu privire la recomandările pe care le furnizează. Clientul rămâne singurul în măsură să judece cu privire la caracterul potrivit si adaptat nevoilor sale si consumului de produse comandate.

 

9. GARANTIE – EXCLUDERE

 

9.1. Utilizarea si montarea produselor neconforme instructiunilor societătii TYREDATING si/sau ale fabricantului si ale căror conditii de utilizare scapă controlului acesteia nu pot da nastere la garantie.

 

9.2. Garantia nu se aplică înlocuirilor sau reparatiilor ce rezultă din uzura normală a produselor, din deteriorare sau accidente produse din neglijentă, din lipsa întretinerii sau supravegherii, din conditii improprii de depozitare, din instalări neconforme sau in centre neautorizate, din nerespectarea instructiunilor de întretinere si de folosire ale societătii TYREDATING si/sau ale fabricantului.

 

9.3. Garantia nu se aplică crăpărilor/plesnirilor.

 

 

10. NOTIFICĂRI

 

Orice notificare va trebui să fie adresată de către client societătii TYREDATING fie prin scrisoare recomndată cu confirmare de primire la adresa următoare:

 

TYREDATING SAS

Str. Banu Maracine nr. 1

Camera 1, Etaj 1

110095 Pitesti

 

fie prin email la adresa următoare: info@anvelope-popgom.ro, fie prin ambele modalitati acolo unde prezentele conditii prevad.

 

11. ACCESIBILITATEA CONDITIILOR GENERALE DE VÂNZARE

 

Versiunea la zi a conditiilor generale de vânzare ale societătii TYREDATING poate fi accesată on-line în mod constant de către client. Este suficient un click pe „conditii de vânzare” unde acestea sunt prezentate. Clientul poate să le obtină, de asemenea, solicitându-le în scris la TYREDATING  SAS – Str. Banu Maracine nr.1 – Camera 1, Etaj 1 - 110095 Pitesti

 

12. LEGEA APLICABILĂ SI INSTANTA COMPETENTĂ

 

12.1. Vânzarea produselor societătii TYREDATING se supune legii române.

 

12.2. Singurele competente în caz de litigiu de orice natură sau de contestatie cu privire la constiturea sau executarea comenzii, sunt instanţele competente de la sediul clientului.

 

12.3. Această clauză se aplică si în caz de procedură de urgentă, cerere incidentală sau pluralitate a pârâtilor, indiferent de modul si modalitătile de plată.

 

Conditii valabile incepind cu 15/05/2013

 

Mentiune legală

 

Vă multumim pentru citirea atentă a mentiunii si a conditiilor generale de vânzare înainte de utilizarea site-ului si de transmiterea oricărei comenzi.

Acest site este editat de către societatea:

 

TYREDATING

Societate pe actiuni simplificată cu un capital de 8 100 000 euro

Cu sediul social la LYON (69003) – 107 rue Servient

Înmatriculată în registrul comertului si al societătilor sub nr. 503 812 208 RCS LYON

 

Serviciul clienti

Pentru informatii si sfaturi:

021 529 1720

Pentru a vă urmări comanda:

021 529 1720

E-mail: info@anvelope-popgom.ro

 

 

 

 

 

 

1. Obiect

 

Prezenta mentiune are drept obiect să definească modalitătile prin care societatea TYREDATING pune la dispozitia vizitatorilor site-ul său de internet www.popgom.ro si conditiile în care vizitatorii au acces si utilizează acest site.

 

Orice conectare la site-ul www.popgom.ro este subordonată respectării prezentei mentiuni legale cu privire la care societatea TYREDATING îsi rezervă dreptul de a o modifica si de a o actualiza.

 

Accesul si utilizarea site-ului www.popgom.ro antrenează acordul vizitatorului la prezenta mentiune legală. Dacă nu sunteti de acord cu clauzele enuntate în cele ce urmează, sunteti sfătuiti să nu utilizati acest site.

 

2. Accesul la site

 

Societatea TYREDATING depune eforturi pentru a mentine site-ul accesibil, fără a avea o obligatie de rezultat. Se precizează faptul că în scopuri ce tin de mentenantă, de actualizare si pentru orice alte motive, mai ales de ordin tehnic, accesul la site poate fi întrerupt. Societatea TYREDATING nu este în niciun caz răspunzătoare de aceste întreruperi si de consecintele ce pot decurge de aici pentru vizitator.

 

3. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Consultarea site-ului www.popgom.ro este posibilă fără a fi necesar să vă dezvăluiti identitatea sau orice altă informatie cu caracter personal. În ceea ce priveste informatiile cu caracter nominal pe care ati fi determinati să ni le comunicati, beneficiati de un drept de acces si de rectificare în conformitate cu Legea nr.677/2001 si Legea 506/2004.. Colectarea acestor informatii este necesară pentru a răspunde solicitărilor dumneavostră de informatii, de stabilire de întâlniri si pentru a vă adresa, eventual, o scrisoare de informare electronică.

 

Vă semnalăm faptul că, pentru a vă propune produse si servicii din ce în ce mai adaptate, anumite informatii fără caracter personal, cu privire la activitatea dumneavostră pe acest site, vor fi în mod automat colectate.

 

Aceste informatii sunt destinate societătii TYREDATING si vor putea fi utilizate în cadrul operatiunilor comerciale sau de marketing sau vor putea servi ca bază pentru studii si analize.

 

Fiecare vizitator poate să acceseze informatiile care îl privesc si să le rectifice sau, eventual, sa le steargă. De asemenea, fiecare vizitator se poate opune, fără costuri, ca datele sale să fie colectate si utilizate de către societatea TYREDATING. Pentru exercitatea acestui drept de opozitie, de rectificare si corectare, vizitatorul este invitat să se adreseze în scris societătii TYREDATING cu sediul la LYON (69003) – 107 rue Servient sau prin email la adresa următoare: info@anvelope-popgom.ro

 

 

 

 

 

4. GESTIONAREA PAROLELOR

 

Societatea TYREDATING vă pune la dispozitie pe acest site de internet diferite câmpuri ce vă permit accesul la servicii privilegiate. Pentru a  obtine accesul la aceste câmpuri, ca si la serviciile specifice, trebuie să obtineti o parolă.

 

Această parolă este strict personală si trebuie să asigurati confidentialitatea acesteia.

 

În acest sens, sunteti responsabil de orice utilizare a acestei parole, iar societatea TYREDATING nu va fi răspunzătoare pentru  pierderile sau prejudiciile ocazionate de utilizarea acestor spatii si/sau acestei parole.

 

Trebuie să informati societatea TYREDATING cu privire la orice utilizare frauduloasă a parolei dumneavostră sau a câmpurilor si să vă deconectati după fiecare consultare a site-ului.

 

5. Drepturi de proprietate intelectuală

 

Continuturile (mai ales datele, informatiile, ilustrările, logo-urile, mărcile, etc) care apar sau sunt disponibile pe site-ul www.popgom.ro sunt protejate prin drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuală si sunt proprietatea exclusivă a editorilor respectivi.

 

Orice copie, reproducere, reprezentare, adaptate, alterare, modificare, difuzare, integrală sau partială, a continutului site-ului societătii TYREDATING în general, indiferent dacă apartine acesteia sau unui tert, indiferent de procedeul utilizat, este ilicită cu exceptia unei copii unice, pe un singur calculator si rezervată folosirii exclusiv private a copistului.

 

6. UTILIZAREA DOCUMENTELOR

 

Niciun document provenind de la www.anvelope-popgom.ro nu poate fi copiat, reprodus, publicat, descărcat, postat, transmis sau distribuit în orice mod, cu exceptia unei simple înregistrări a documentelor pe calculator pentru uz personal si fără scop comercial. Trebuie să conservati intacte mentiunile privind proprietatea.

 

Alterarea si modificarea acestor documente sau folosirea lor într-un alt scop constituie infractiune privind drepturile de proprietate ale societătii TYREDATING sau ale tertilor.

 

7. SCRISORILE ELECTRONICE

 

Pentu a coresponda cu societatea TYREDATING prin email, vizitatorii vor trebui să completeze formularele de corespondentă electronică propuse pe site-ul www.popgom.ro.

 

Răspunsurile formulate de societatea TYREDATING la scrisorile electronice nu vor putea fi asimilate sau nu vor putea constitui dovada exercitării unei activităti publicitare, promotionale sau comerciale pe teritoriul tării de destinatie a răspunsurilor.

 

8. LIMITAREA RĂSPUNDERII

 

Internautul este informat despre faptul că societatea TYREDATING îsi rezervă dreptul de a modifica sau corecta continutul site-ului său în orice moment, fără preaviz.

 

Societatea TYREDATING nu va putea fi răspunzătoare în caz de contaminare a materialelor informatice ale vizitatorilor ca urmare a propagării unui virus sau a altor surse de infectare informatică. Vizitatorul este obligat să ia toate măsurile adecvate pentru a-si proteja propriile date si/sau programe împotriva contaminării cu eventuali virusi ce circulă pe reteaua de internet.

 

În nici un caz societatea TYREDATING, angajatii, furnizorii săi sau partenerii mentionati în cadrul site-ului nu vor fi declarati răspunzători, ca urmare a unei actiuni în stabilirea răspunderii contractuale, a răspunderii delictuale sau a oricărei alte actiuni, de orice pagubă directă sau indirectă, incidentală sau accesorie, sau de orice natură, sau de orice prejudiciu, mai ales de natură financiară sau comercială, ce rezultă din utilizarea site-ului sau ca urmare a oricărei informatii de pe site.

 

Site-ul www.popgom.ro poate contine legături simple sau profunde spre site-uri partenere ale societătii TYREDATING sau ale tertilor. Societatea TYREDATING nu exercită niciun fel de control asupra acestor site-uri, nefiind în niciun caz responsabilă cu privire la disponibilitatea acestora. Astfel, societatea TYREDATING nu va răspunde pentru prejudiciile directe sau indirecte ce ar putea surveni ca urmare a accesului vizitatorului pe site-ul partener si a utilizării acestui site, a faptului că serviciile si continutul acestuia nu respectă anumite reglementări sau a atingerilor aduse drepturilor tertilor. Societatea TYREDATING îsi declină orice răspundere cu privire la informatiile, materialele, programele site-urilor  conectate prin hiperlink la site-ul www.popgom.ro.