Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

(?)
(?)
Cautare

Anvelope pentru toate anotimpurile

Toutes saisons

Vara ca si iarna

Dacă nu doriți să vă chinuiți cu schimbarea anvelopelor de două ori pe an, și depozitarea pneurilor de iarnă sau a anvelopelor de vară demontate, atunci anvelopele pentru toate anotimpurile sunt perfecte pentru Dumneavoastră! Aceste anvelope oferă performanță excelentă și manevrabilitate sigură atât iarna, cât și vara, primăvara și toamna, atât în ploaie, în zăpadă, în noroi, cât și pe asfaltul uscat. Este falsă noțiunea că utilizarea anvelopelor pentru toate anotimpurile necesită compromisuri. Din cele mai recente teste ale clubului auto german ADAC, se relevă: datorită dezvoltărilor tehnologice, anvelopele pentru toate anotimpurile de calitate înaltă pot face față provocărilor. Dacă vă utilizați autoturismul cel mai mult în oraș, în zone lipsite de condiții extreme, atunci anvelopele pentru toate anotimpurile sunt perfecte pentru uzul de zi cu zi.

Cautare anvelope 4 anotimpuri

Anvelope "toate anotimpurile" pentru 4x4

BFGoodrich All Terrain T/A KO2 RWL
265/70 R16 121S
853 RON
mai multe anvelope

Michelin CrossClimate

Anvelope "toate anotimpurile" la promotie

Iata cateva explicatii care ar trebui sa va ajute in alegerea corecta a anvelopei dumneavoastra "toate anotimpurile".

anvelopa de iarna

Care este diferenta fata de anvelopa de iarna ?

Anvelopa de iarna se recunoaste prin sculpturile sale profunde, prin lamelele numeroase si cauciucul moale care nu se intareste atunci cand temperatura coboara sub 7°C. Aceasta este, de altfel, caracteristica principala a anvelopei de iarna. Anvelopa "toate anotimpurile" isi pastreaza de asemenea performantele atunci cand temperatura coboara sub 7°C, ceea ce ii permite sa asigure o legatura cu solul in deplina siguranta inca din primele zile de iarna. Ea este de asemenea performanta in ceea ce priveste tractiunea, aderenta si franarea pe solul inzapezit, dar per ansamblu, capacitatile sale in conditii de iarna sunt inferioare celor unei anvelope de iarna premium. Pentru aceasta, anvelopa "toate anotimpurile" nu este recomandata pentru o utilizare frecventa sau exclusiva la munte, unde este de preferat o anvelopa de iarna.

Mud + Snow

Eticheta M+S si logo-ul 3PMS (certificare de iarna)

M+S sunt initialele de la Mud + Snow pentru "noroi si zapada". Sigla M+S singura nu desemneaza o anvelopa certificata pentru iarna. Anumite anvelope "toate anotimurile" detin acest marcaj; daca trebuie sa circulati intr-o tara europeana in care montarea anvelopelor de iarna este obligatorie, aceasta eticheta singura nu va permite sa circulati in deplina legalitate. Logo-ul 3PMSF (pictograma ce reprezinta un fulg de nea pe un fond de munte) constituie o reala certificare de "iarna", recunoscuta in toata Europa, care permite circularea in tarile in care utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie pe o anumita perioada definita de lege. Atentie: nu toate anvelopele "toate anotimpurile" sunt certificate pentru "iarna".