Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

(?)
(?)
Cautare

Anvelopa toate anotimpurile

Toutes saisons

Vara ca si iarna

Cum sa alegeti corect anvelopele dumneavoastra "toate anotimpurile"

Este denumita si "anvelopa 4 anotimpuri" : este o anvelopa ce poate fi utilizata tot timpul anului, atat vara cat si iarna. Utilizarea sa pe timp de iarna este preconizata pentru regiunile cu clima temperata, unde caderile importante de zapada sunt rare sau inexistente. Datorita progreselor tehnologice care au permis crearea de profile din ce in ce mai performante, anvelopa "toate anotimpurile" intalneste astazi un succes fara precedent la automobilistii europeni. Ea este in special apreciata pentru capacitatea sa de a se adapta schimbarilor de conditii climatice, pastrandu-si performantele pe suprafete uscate, umede sau inzapezite. Daca optati pentru o anvelopa "toate anotimpurile", nu va mai fi nevoie sa montati si sa demontati anvelopele de iarna la inceputul si la sfarsitul iernii, ceea ce reprezinta un confort sigur.

Cautare anvelope 4 anotimpuri

Anvelope "toate anotimpurile" pentru 4x4

BFGoodrich All Terrain T/A KO2 RWL
265/70 R16 121S
725 RON
mai multe anvelope

Michelin CrossClimate

Anvelope "toate anotimpurile" la promotie

Iata cateva explicatii care ar trebui sa va ajute in alegerea corecta a anvelopei dumneavoastra "toate anotimpurile".

anvelopa de iarna

Care este diferenta fata de anvelopa de iarna ?

Anvelopa de iarna se recunoaste prin sculpturile sale profunde, prin lamelele numeroase si cauciucul moale care nu se intareste atunci cand temperatura coboara sub 7°C. Aceasta este, de altfel, caracteristica principala a anvelopei de iarna. Anvelopa "toate anotimpurile" isi pastreaza de asemenea performantele atunci cand temperatura coboara sub 7°C, ceea ce ii permite sa asigure o legatura cu solul in deplina siguranta inca din primele zile de iarna. Ea este de asemenea performanta in ceea ce priveste tractiunea, aderenta si franarea pe solul inzapezit, dar per ansamblu, capacitatile sale in conditii de iarna sunt inferioare celor unei anvelope de iarna premium. Pentru aceasta, anvelopa "toate anotimpurile" nu este recomandata pentru o utilizare frecventa sau exclusiva la munte, unde este de preferat o anvelopa de iarna.

Mud + Snow

Eticheta M+S si logo-ul 3PMS (certificare de iarna)

M+S sunt initialele de la Mud + Snow pentru "noroi si zapada". Sigla M+S singura nu desemneaza o anvelopa certificata pentru iarna. Anumite anvelope "toate anotimurile" detin acest marcaj; daca trebuie sa circulati intr-o tara europeana in care montarea anvelopelor de iarna este obligatorie, aceasta eticheta singura nu va permite sa circulati in deplina legalitate. Logo-ul 3PMSF (pictograma ce reprezinta un fulg de nea pe un fond de munte) constituie o reala certificare de "iarna", recunoscuta in toata Europa, care permite circularea in tarile in care utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie pe o anumita perioada definita de lege. Atentie: nu toate anvelopele "toate anotimpurile" sunt certificate pentru "iarna".