Bridgestone
Anvelopa Bridgestone Alenza 001

BRIDGESTONE Alenza 001

Anotimp: anvelope vara
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

 

Proprietarii vehiculelor SUV puternice vor gasi in acest model un aliat de nadejde pe timpul verii. Bridgestone Alenza 001 a fost creat exclusiv pentru vehiculele de lux, pentru o utilizare atat pe soseaua umeda, cat si uscata.
Adaptata perfect unui stil de conducere dinamica, desenul benzii de rulare a anvelopei a fost optimizat pentru a maximiza suprafata de contact cu soseaua si permite un raspuns excelent in caz de franare brusca sau in viraje stranse.
Datorita unei lamelizari in forma de M si utilizarii compusilor inovatori, anvelopa are o durata de viata mai mare (cu 11% mai mult fata de predecesoarea sa, modelul Dueler H/P Sport) si este protejata impotriva oricarui risc de uzura neregulata.
Utilizarea tehnologiei NanoPro-Tech, brevetata de catre Bridgestone, diminueaza in mod considerabil productia de caldura generata pe flancurile anvelopei, ameliorandu-i astfel randamentul energetic.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Bridgestone

 B250: B250 este succesoarea B330 EVO. Puncte forte: Reducerea zgomotului de rulare datorita punerii in ap...  B250 Ecopia: B250 este succesoarea B330 EVO. Ea a fost conceputa pentru vehiculele de clasa compacta. Aceasta an...  B280: Aceasta anvelopa vara este ideala pentru parcurgerea unor distante mari. Confortul sau va va permit...  B330: Anvelopele B-series Bridgestone, de inalta calitate, ofera masinilor de oras mici si sedanurilor me...  B330 Evo: Puncte forte: Siguranta si precizie in conducere, conferite de conturul ameliorat al flancului, de ...