Toate marcile > Bridgestone > Blizzak DM-V1
Bridgestone
Anvelopa Bridgestone Blizzak DM-V1

BRIDGESTONE Blizzak DM-V1

Anotimp: Nordic
Siguranta Test NC
Confort
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

Puncte forte:
Tractiune ameliorata de catre noul compus Multicell Z: o solutie pentru inlocuirea crampoanelor.
Porozitatea mare a compusului Multicell permite absorbtia apei si intareste efectul de margine pentru a asigura o aderenta perfecta chiar si pe gheata.
Performante mai bune pe solul umed datorita noului polimer care disperseaza siliciul mai bine si datorita celor patru caneluri care amelioreaza evacuarea apei.
Echilibru optim al efectului de marginein vederea aderentei pe zapada si pe gheata, fara concesii fata de rigiditatea blocurilor care asigura un contact uniform cu solul pentru a obtine o uzura regulata, si care amelioreaza tinuta de drum.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Bridgestone

 Blizzak DM-V2: Aceasta anvelopa Bridgestone Blizzac DM-V2 ofera o foarte buna aderenta si franare pe zapada si ghe...  Blizzak DMZ3: Un model de anvelopa de iarna robusta, creata special pentru furgonete, adaptata sarcinilor mai mar...  Blizzak LM-32: Puncte forte: Aderenta pe drumurile acoperite de zapada conferita de profilul unidirectional si de ...  Blizzak LM-32C: Puncte forte: Tractiune mai eficienta pe carosabilul acoperit de zapada datorita lamelelor specific...  Blizzak LM-32S: Aceasta anvelopa vara este ideala pentru parcurgerea unor distante mari. Confortul sau va va permit...