Toate marcile > Bridgestone > Blizzak LM35
Bridgestone
Anvelopa Bridgestone Blizzak LM35

BRIDGESTONE Blizzak LM35

Anotimp: anvelope iarna
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

Puncte forte:
Buna tinuta de drum pe carosabilul umed, asigurata de cele patru caneluri late ce faciliteaza evacuarea apei si de blocurile 3D.
Stabilitate in viraje datorita canelurii longitudinale.
Aderenta ridicata pe carosabilul umed sau acoperit de zapada datorita profilului asimetric, tehnologiei cu lamele multiple ce produce un contact mai mare cu solul si noului polimer ce amelioreaza dispersia siliciului.
Respectarea mediului si economie asigurate de reducerea cu 14% a rezistentei la rulare si cu 2,5% a consumului de combustibil in comparatie cu Blizzak LM 25.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Bridgestone

 Blizzak LM500: Puncte forte : Anvelopa conceputa in colaborare cu BMW pentru a aduce performante optime vehiculelo...  Blizzak LM80: Puncte forte: Tractiune pe zapada compacta sau umeda conferita de profilul unidirectional, cu un vo...  Blizzak W800: Puncte forte: Aderenta remarcabila pe zapada cu banda sa de rulare lamelizata care genereaza mult „...  Blizzak W810: Puncte forte : - Tinuta stabila de drum, conferita de lamelele 3D de pe umeri pentru a creste rigid...  Blizzak W995: - Anvelopa Bridgestone Blizzak W995 este o anvelopa de iarna, conceputa special pentru vehiculele u...