Toate marcile > Bridgestone > Blizzak LM500
Bridgestone
Anvelopa Bridgestone Blizzak LM500

BRIDGESTONE Blizzak LM500

Anotimp: anvelope iarna
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

Puncte forte :

Anvelopa conceputa in colaborare cu BMW pentru a aduce performante optime vehiculelor electrice pe timp de iarna.

Incadrata in categoria anvelopelor "eco-friendly", Blizzak LM-500 optimizeaza autonomia vehiculului datorita unei rezistente reduse la rulare.

Diametrul sau mare, combinat cu o banda de rulare ingusta ii confera un look sportiv, dar mai ales reduce rezistenta aerodinamica fara a dauna grip-ului anvelopei.

Desenul directional al benzii de rulare, umerii rotunjiti si lamelele adanci fac din Bridgestone Blizzak LM-500 o anvelopa de zapada ce favorizeaza o aderenta maxima in conditii de iarna.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Bridgestone

 Blizzak LM80: Puncte forte: Tractiune pe zapada compacta sau umeda conferita de profilul unidirectional, cu un vo...  Blizzak W800: Puncte forte: Aderenta remarcabila pe zapada cu banda sa de rulare lamelizata care genereaza mult „...  Blizzak W810: Puncte forte : - Tinuta stabila de drum, conferita de lamelele 3D de pe umeri pentru a creste rigid...  Blizzak W995: - Anvelopa Bridgestone Blizzak W995 este o anvelopa de iarna, conceputa special pentru vehiculele u...  Blizzak WS80: Acest model de anvelopa iarna este facut pentru dumneavoastra daca detineti o masina de oras sau un...