Toate marcile > Bridgestone > Blizzak LM80
Bridgestone
Anvelopa Bridgestone Blizzak LM80

BRIDGESTONE Blizzak LM80

Anotimp: anvelope iarna
Siguranta
Confort
Economie
Caracteristici ale cauciucului

Puncte forte:
Tractiune pe zapada compacta sau umeda conferita de profilul unidirectional, cu un volum important de caneluri transversale.
Tinuta de drum pe zapada si gheata, consolidata prin tehnologiile avansate ale lamelelor ce se intrepatrund; blocurile mai stabile prezinta creste proeminente.
Franare, accelerare si viraje pe sol acoperit de zapada sau umed, ameliorate de aceste creste proeminente.
Reducere a rezistentei la rulare si a consumului de combustibil asigurata de amestecul inovator de cauciuc si de carcasa optimizata.
Aderenta la sol datorita evacuarii apei si a zapezii topite prin numeroasele caneluri.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Bridgestone

 Blizzak W800: Puncte forte: Aderenta remarcabila pe zapada cu banda sa de rulare lamelizata care genereaza mult „...  Blizzak W810: Puncte forte : - Tinuta stabila de drum, conferita de lamelele 3D de pe umeri pentru a creste rigid...  Blizzak W995: - Anvelopa Bridgestone Blizzak W995 este o anvelopa de iarna, conceputa special pentru vehiculele u...  Blizzak WS80: Acest model de anvelopa iarna este facut pentru dumneavoastra daca detineti o masina de oras sau un...  DriveGuard: Bridgestone a dezvoltat o solutie impotriva problemelor cauzate de penele de cauciuc, aceste anvelo...