Toate marcile > Bridgestone > Dueler A/T 001
Bridgestone
Anvelopa Bridgestone Dueler A/T 001

BRIDGESTONE Dueler A/T 001

Anotimp: anvelope toate anotimpurile
Caracteristici ale cauciucului

Sunteti pasionat de toate tipurile de teren si doriti sa parcurgeti drumurile in deplina siguranta ?

Proaspat lansata pentru a inlocui anvelopa Dueler AT 694, noua anvelopa Bridgestone Dueler A/T 001 va va oferi cele mai bune performante posibile, pe orice timp, atat pe sosea cat si in afara ei.


Aceasta anvelopa va garanteaza o manevrabilitate perfecta, cu reactii de conducere cum foarte putine anvelope pot sa ofere.

Capacitatea de aderenta si de tractiune a Dueler AT 001 nu va va dezamagi : aceasta este pur si simplu de exceptie.

Serviciile de Dezvoltare ale Bridgestone au creat aceasta gama in asa fel incat ea sa aiba performante mai bune decat Dueler A/T 694. Rezistenta cauciucului si prin urmare longevitatea anvelopei au fost ameliorate.

Structure Dueler AT 001


Noul sau design, caracterizat prin blocuri de cauciuc foarte specifice, ofera o tractiune fara precedent. Adausul de caneluri si de benzi laterale creste precizia de conducere in viraje.


Contact mai mare cu solul, flexibilitate marita, capacitatea de a fi la fel de performanta pe sosea ca si pe teren: iata cateva caracteristici care garanteaza siguranta si performanta acestei anvelope.

Gama Dueler este foarte cunoscuta de-acum printre constructorii de automobile. Conducatorii de Land Rover Defender, Jeep Wrangler, Mercedes G-Wagen ii cunosc performantele: este randul dumneavoastra sa le descoperiti.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :