Toate marcile > Bridgestone > Dueler H/T 684 III
Bridgestone
Anvelopa Bridgestone Dueler H/T 684 III

BRIDGESTONE Dueler H/T 684 III

Anotimp: anvelope vara
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului


Pentru a evita deformarile anvelopei si deci pentru a-i asigura stabilitatea, un strat continuu de nylon este prezent in structura acesteia.

Prezenta unei margini protectoare a jantei, sirag de margele de cauciuc pe flancul anvelopei pentru a nu deteriora jantele in contact cu trotuarele.

Utilizarea tehnologiei « L.L.Carbon » care amelioreaza rezistenta la uzura prin ranforsarea si stabilizarea compusului de cauciuc.

Confortul de conducere al acestei anvelope este marit de catre tehnologia « O-Bread ».


Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

Cautare
 
Bridgestone
245/65 R17 111T
Fisa Produs
Anvelope 4x4 Vara
Performante : 
Avizul expertilor:  NC
639 RON
 in curs de reaprovizionare

Descoperiti de asemenea anvelopele Bridgestone

 Dueler H/T 687: Acest model de anvelopa 4x4 de vara a fost creat pentru a asigura un confort optim (in special redu...  Dueler H/T 689: Puncte forte: Aderenta conferita de banda de rulare alcatuita din blocuri mici. Confort de conducer...  Dueler H/T 840: Puncte forte: Aderenta pe carosabilul uscat, imbunatatita prin banda de rulare proiectata de calcul...  Duravis R410: Puncte forte: Conceputa pentru a raspunde exigentelor unei utilizari intensive si conditiilor neobi...  Duravis R623: Puncte forte: Conceputa pentru a raspunde exigentelor celor mai mari, Duravis R623 a fost fabricata...