Toate marcile > Continental > ContiForceContact
Continental
Anvelopa Continental ContiForceContact

CONTINENTAL ContiForceContact

Anotimp: anvelope vara
Siguranta
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

Puncte forte :

  • Stabilitate extrema si tinuta de drum pe carosabilul umed, asigurate de design-ul cu macro-blocuri testat si perfectionat al ContiSportContact 5P, la care se adauga canelurile de evacuare a apei bidirectionale de pe fata interna a profilului.
  • Excelenta aderenta si precizie directionala optimizata, conferite de profilul cu macro-blocuri la care se adauga blocurile robuste de pe umerii laterali si canelurile transversale.
  • Aderenta pe carosabilul uscat consolidata de compusul brevetat « Black Chili » ce contine rasini cu aderenta ridicata pentru un contact maxim intre anvelopa si sosea.
Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Continental

 ContiProContact: Puncte forte : - Tinuta de drum asigurata in orice anotimp de numeroasele creste ascutite ale lamel...  ContiSportContact: ContiSportContact este o anvelopa de vara pentru masini sportive, predecesoarea ContiSportContact 2...  ContiSportContact 2: Puncte forte: Performanta excelenta la franare si la pilotare. Proiectare specifica a profilului, c...  ContiSportContact 3: O mare precizie directionala garanteaza aderenta vehiculului pe masura ce se mareste viteza, in spe...  ContiSportContact 5: Puncte forte: Rezistenta la rulare diminuata cu 10% fata de ContiSportContact3. Distante de franare...