Toate marcile > Continental > ContiTrac SUV
Continental
Anvelopa Continental ContiTrac SUV

CONTINENTAL ContiTrac SUV

Anotimp: anvelope vara
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

Puncte forte:
Bune calitati de conducere si de franare, chiar si pe teren mobil: umerii exteriori deschisi si succesiunea de blocuri dispuse unul langa celalalt asigura o buna tractiune si un look de off-road.
Protectie impotriva acvaplanarii si acumularii pietrelor: patru caneluri late si adanci, cu creste in diagonala ofera un potential ridicat de absorbtie a apei si o evacuare rapida a pietrelor.
Stabilitate, precizie in viraje si buna conducere in linie dreapta asigurate de o nervura centrala solida.
Zgomot de rulare scazut.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Continental

 ContiVanContact 100: Puncte forte : Carcasa robusta si flancuri ranforsate pentru a asigura o conducere stabila, chiar s...  ContiVanContact 200: Puncte forte : Reducerea distantelor de franare pe solul umed datorita canelurilor circumferentiale...  ContiWinterContact TS 860 S: Prin noua anvelopa WinterContact TS 860 S, fabricantul Continental ne prezinta un model proiectat p...  ContiWinterContact TS790: ContiWInterContact TS790, predecesoarea TS800, este o anvelopa de iarna pentru masinile de familie ...  ContiWinterContact TS800: Puncte forte: Aderenta pe zapada si manevrabilitate pe carosabilul uscat, asigurate de lamelele ino...