Toate marcile > Continental > CrossContact ATR
Continental
Anvelopa  CrossContact ATR

CONTINENTAL CrossContact ATR

Anotimp: anvelope vara
Caracteristici ale cauciucului
  • Conduceti un SUV sau un 4x4 ? Noua anvelopa Continental CrossContact ATR este facuta pentru dumneavoastra.
  • Nu va inselati! In ciuda numelui sau, aceasta anvelopa mixta este facuta inainte de toate pentru o utilizare pe sosea (pozitionare la 70% sosea si 30% off-road).
  • Echipa R&D de la Continental a muncit mult pentru a va propune o anvelopa silentioasa, cu performante foarte interesante de aderenta si de manevrabilitate.
  • positionnement pneu atr
  • Dupa cum puteti vedea in video-ul de mai jos, gama CrossContact est conceputa cu blocuri de cauciuc anti-zgomot, la exteriorul canelurilor centrale. Aceste blocuri permit concentrarea la nivelul solului a zgomotelor generate de drum. Confortul sonor este optim in habitaclul vehiculului. Aceasta caracteristica permite si reducerea foarte eficienta a poluarii fonice in orase.
  • lamelles crantées ATR
  • Apartinand gamei CrossContact AT, aceasta anvelopa ofera performante excelente de tractiune si de rezistenta datorita unui ansamblu de lamele dintate si a unui ansamblu de blocuri de cauciuc foarte late. Aceste blocuri ofera de asemenea si o rezistenta marita la pericolele rutiere.
  • Nervuri laterale de protectie a jantelor au fost adaugate pentru a-i spori rezistenta si pentru a evita ca janta sa fie deteriorata de socuri.
  • Compozitia sa din siliciu ii da o mare suplete, ceea ce faciliteaza evacuarea pietrisului, a nisipului si a apei. Spre deosebire de o anvelopa clasica, mult mai putin supla, CrossContact ATR ofera o stabilitate si o manevrabilitate perfect adaptate suprafetelor cu aderenta mica. Prinderea de asfalt fiind de asemenea excelenta, aceasta anvelopa permite o conducere sigura pe orice timp si pe orice tip de teren.

Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

Cautare
 
Anvelope 4x4 Vara
E C 72db
Avizul expertilor:  NC
550 RON
 in curs de reaprovizionare
 
Continental
215/65 R16 98H
Fisa Produs
Anvelope 4x4 Vara
E C 71db
Avizul expertilor:  NC
561 RON
 in curs de reaprovizionare
 
Continental
265/45 R20 108W
Fisa Produs
Anvelope 4x4 Vara
E C 73db
Avizul expertilor:  NC
1 223 RON
 in curs de reaprovizionare