Toate marcile > Continental > ContiWinterContact TS790
Continental
Anvelopa Continental ContiWinterContact TS790

CONTINENTAL ContiWinterContact TS790

Anotimp: anvelope iarna
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

ContiWInterContact TS790, predecesoarea TS800, este o anvelopa de iarna pentru masinile de familie si rutiere.
Puncte forte:

Tractiune si mentinere laterala, ameliorate datorita tehnologiei lamelelor CLS (Cross Linked Sipes) care sustin diferitele blocuri atunci cand o forta este exercitata.
Bune performante de motricitate si de franare datorita numarului mare de blocuri de pe partea interna a anvelopei, oferind astfel o prindere la sol foarte eficienta.
Protectie impotriva acvaplanarii datorata repartizarii optimizate a profilului intre blocurile transversale si laterale, celor trei caneluri longitudinale late si canelurilor transversale puternic zimtate.
Bun control directional si tinuta de drum.

Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

Cautare
 
Anvelope Auto Iarna
Performante : 
Avizul expertilor:  NC
1 511 RON
 Livrare in 5-6 zile
Livrare in 5-6 zile

Descoperiti de asemenea anvelopele Continental

 ContiWinterContact TS800: Puncte forte: Aderenta pe zapada si manevrabilitate pe carosabilul uscat, asigurate de lamelele ino...  ContiWinterContact TS810: Puncte forte: Aderenta pe zapada ameliorata de numarul mare de lamele de pe centrul si de pe margin...  ContiWinterContact TS810 Sport: Puncte forte: Grip pe zapada ameliorat prin numarul mare de creste de pe centrul si de pe marginile...  ContiWinterContact TS815: Acest model de anvelopa vara este ideal pentru conducerea unui vehicul sport, a unei masini de oras...  ContiWinterContact TS830: Puncte forte: Franare si manevrabilitate pe zapada, ameliorate prin numarul mare de blocuri de pe u...