Firestone
Anvelopa Firestone Roadhawk

FIRESTONE Roadhawk

Anotimp: anvelope vara
Siguranta
Confort
Economie
Caracteristici ale cauciucului
  • Iesita direct din uzinele Bridgestone, Firestone isi lanseaza marea revolutie : noua anvelopa Roadhawk.
  • Constructorul si jurnalistii nu inceteaza sa elogieze aceasta anvelopa : longevitate, siguranta, performante de franare, sunt termenii frecvent amintiti. Intr-adevar, aceasta noua anvelopa Firestone trece cu brio testele de siguranta. Ea obtine note ce merg pana la « A » pentru performantele sale de franare pe solul umed.
  • Scuplture Roadhawk
  • Bridgestone a dezvoltat, special pentru acest produs, un nou compus de cauciuc pentru o noua banda de rulare, toate acestea pentru a obtine un confort de conducere mai bun pe toata durata de viata a anvelopei.
  • Carcasa usoara ofera o slaba rezistenta la rulare si prin urmare economii reale pentru portmoneul dumneavoastra.
  • Un consum redus de combustibil asociat cu o siguranta optima, aceasta anvelopa, cu un pret foarte bun, sfideaza cele mai mari marci de producatori. Disponibila pentru diametrele de 15 pana la 18 inci, aceasta anvelopa va deveni in curand inevitabila! Asa ca nu mai asteptati, incercati-o.
Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Firestone

 Vanhawk: Puncte forte: Durabilitate obtinuta prin structura centurii consolidate si prin conturul optimizat ...  Vanhawk 2: - Pentru livrari, pentru drum, pentru manevre, noua anvelopa Vanhawk 2 de la Firestone este produsu...  Vanhawk Winter: Caracteristici generale. Durabilitate marita. Durata de viata superioara. Excelente performante pe ...  Winterhawk: Caracteristici generale: Performanta mare pe orice timp. Franare eficienta pe suprafetele lunecoase...  Winterhawk 2 EVO: Puncte forte: Echilibru bun intre performantele obtinute pe carosabilul umed sau acoperit de zapada...