Toate marcile > Firestone > Winterhawk 3
Firestone
Anvelopa Firestone Winterhawk 3

FIRESTONE Winterhawk 3

Anotimp: anvelope iarna
Siguranta
Confort
Economie
Caracteristici ale cauciucului

Puncte forte :

  • Ameliorarea aderentei pe carosabil acoperit de zapada sau de gheata datorita numeroaselor lamele si compusului cu un continut ridicat de siliciu, adaptat temperaturilor joase.
  • Risc limitat de acvaplanare datorita evacuarii rapide a apei si a zapezii topite prin canelurile circumferentiale si prin canelurile laterale adanci.
  • Tractiune pe solul acoperit de zapada favorizata de profilul directional si de crestele ascutite ale marginilor blocurilor.
  • Longevitate marita in comparatie cu Winterhawk 2 datorita rigiditatii crescute a benzii de rulare.
Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Firestone

 Winterhawk C: Puncte forte: Aderenta ameliorata prin sculptura anvelopei. Evacuare eficienta a apei si a zapezii ...  Destination HP: Puncte forte : Distante mici de franare pe carosabilul umed datorita desenului benzii de rulare. Re...  F590 FS: Puncte forte: Reducerea consumului de combustibil datorita unei slabe rezistente la rulare si dator...  Firehawk 700 FS: Acest profil de anvelopa de vara va va ajuta sa economisiti combustibil datorita compozitiei sale s...  Firehawk SZ90: Puncte forte: Profil asimetric cu aspect dinamic, pentru o conducere placuta si sportiva in acelasi...