General Tire
Anvelopa General Tire Altimax HP

GENERAL TIRE Altimax HP

Anotimp: anvelope vara
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

Puncte forte:
Buna aderenta pe carosabilul umed si uscat.
Confort de conducere asigurat de densitatea cauciucului.
Risc redus de acvaplanare datorita canelurii centrale late si canelurilor laterale in forma de V, care permit o evacuare eficienta a apei.
Uzura regulata.
VAI Technology este un sistem de lamele ce se gasesc pe umerii anvelopei si care permit automobilistilor sa controleze bunul paralelism al vehiculului.
Indicator dinamic al uzurii pentru a urmari uzura anvelopelor.
Pe masura ce parcurgeti mai multi kilometri, literele „Replacement Tire Monitor” incep sa se uzeze si se vor transforma in „Replace Tire”.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele General Tire

 Altimax RT: Puncte forte: Buna aderenta pe carosabilul umed si uscat. Confort de conducere. Risc redus de acvap...  Altimax Sport: Acest model de anvelopa iarna este ideal pentru conducerea unui vehicul sport, a unei masini de ora...  Altimax UHP: Puncte forte: Precizie de conducere asigurata de profilul directional. Aderenta pe carosabilul umed...  Altimax Winter 3: Anvelopa adaptata conditiilor de iarna. Aderenta ameliorata pe zapada sau gheata. Mobilitate pe car...  Altimax Winter+: Puncte forte: Tractiune si stabilitate in viraje, pe sol acoperit cu gheata sau zapada, asigurate d...