Toate marcile > GoodYear > Eagle F1 Asymmetric 3 SUV
GoodYear
Anvelopa GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Anotimp: anvelope vara
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

A treia versiune a anvelopei Eagle Asymmetric SUV, destinata SUV-urilor premium, reuneste mai multe tehnologii de varf. Aderenta ei este optimizata de catre tehnologia Grip Booster, un compus adeziv al amestecului de guma, ce ofera performante remarcabile de franare si de manevrabilitate.


Tot in vederea imbunatatirii grip-ului, inginerii de la Goodyear au recurs la tehnologia ActiveBraking, ce asigura o franare performanta pe solul uscat si umed.


Tinuta de drum este stabila la viteza sustinuta si anvelopa reactioneaza repede solicitarilor conducatorului datorita zonei mari de contact cu soseaua si a benzii de rulare foarte rigide.


Anvelopa are o durata de viata mai mare fata de predecesoarea ei, blocurile de cauciuc mentinute de catre canelurile tesite deformandu-se mult mai putin.


Tehnologia UHP Cool Cushion Layer de care beneficiaza structura interna, cu materialele sale usoare si rezistente, permite reducerea rezistentei la rulare si scade consumul de combustibil.


Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

Cautare
 
Anvelope 4x4 Vara
Performante : 
Avizul expertilor:  NC
751 RON
 Livrare in 5-6 zile
Livrare in 5-6 zile

Descoperiti de asemenea anvelopele GoodYear

 Eagle F1 Asymmetric AT SUV: Parte integranta a gamei Eagle F1 Asymmetric SUV de la Goodyear, anvelopa Eagle F1 Asymmetric SUV A...  Eagle F1 Asymmetric SUV: Puncte forte: Performante atat in linie dreapta cat si in viraje, ameliorate prin tehnologia exclus...  Eagle F1 GS: Acesta este un model de anvelopa de vara ideal pentru conducerea unui vehicul sport, a unei masini ...  Eagle F1 GS-D3: Puncte forte: Suprafata de contact anvelopa-sosea mai mare pe umeri. Tinuta de drum exceptionala a ...  Eagle LS2: Anvelopa Eagle LS2 ofera confort de conducere autoturismelor si masinilor de lux. Puncte forte: Eva...