Toate marcile > GoodYear > Eagle F1 Asymmetric AT SUV
GoodYear
Anvelopa GoodYear Eagle F1 Asymmetric AT SUV

GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric AT SUV

Anotimp: anvelope vara
Caracteristici ale cauciucului

 

Parte integranta a gamei Eagle F1 Asymmetric SUV de la Goodyear, anvelopa Eagle F1 Asymmetric SUV AT, pentru « All Terrain », este cu certitudine mai orientata catre off-road decat sora ei, Eagle F1 Asymmetric 3 SUV.


 

Elaborata pentru a echipa ultimele modele de Jaguar Land Rover, echipele de la Goodyear s-au concentrat pe un model ce ofera in acelasi timp luxul in conducere si siguranta : caneluri late pentru o mai buna aderenta pe toate tipurile de teren si lamele adanci pentru un control mai bun al vehiculului pe timp de iarna.


 

Forta acestui model consta in design-ul benzii sale de rulare asimetrice, utilizat in special pentru a echipa vehiculele sportive, ce combina stabilitatea in viraje la viteze mari (oferita de partea externa a anvelopei) si o excelenta evacuare a apei (datorita canelurilor deschise de pe partea interna a anvelopei).


 

Dedicata utilizarii pe timp uscat sau pe ploaie, Eagle F1 Asymmetric AT SUV nu a fost proiectata pentru performante pe soluri inghetate, la temperaturi extreme.

Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

Cautare
 
Anvelope 4x4 Vara
Performante : 
Avizul expertilor:  NC
993 RON
 Livrare in 14 zile
Livrare in 14 zile