Toate marcile > Hankook > Kinergy 4S2 H750
Hankook
Anvelopa Hankook Kinergy 4S2 H750

HANKOOK Kinergy 4S2 H750

Anotimp: anvelope toate anotimpurile
Caracteristici ale cauciucului

 

In aceasta toamna, fabricantul de renume mondial, Hankook, ne prezinta noua anvelopa Kinergy 4S2 H750. Aceasta o inlocuieste pe sora ei mai mica, Kinergy 4S 740, ale carei performante ii permisesera sa obtina un loc bine meritat pe piata anvelopelor all-season. Daca doriti sa imbinati siguranta si economia, anvelopa 4S2 este facauta pentru dumneavoastra !

 

Anvelopa Kinergy 4S2 ofera o buna stabilitate in viraje datorita sculpturii rigide si blocurilor solide de guma de pe centrul benzii de rulare.

 

Fiabila in caz de ploi abundente, apa este drenata in mod activ prin canelurile late, in forma de V, ale profilului directional.

 

Amestecul de cauciuc include compusi naturali, cum ar fi siliciul si polimerii functionali pentru o mai buna aderenta la soseaua umeda. Aceasta compozitie inovatoare a cauciucului permite de asemenea o mai mica rezistenta la rulare si asadar o uzura redusa.

 

Lamelele 3D de pe centru faciliteaza prinderea pe zapada, in timp ce celelalte lamele in forma de val scurteaza distantele de franare. Anvelopa este omologata 3PMSF in urma testelor pe sol inzapezit.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :