Toate marcile > Michelin > Pilot Sport 4S Limited Edition
Michelin
Anvelopa Michelin Pilot Sport 4S Limited Edition

MICHELIN Pilot Sport 4S Limited Edition

Anotimp: anvelope vara
Caracteristici ale cauciucului


Cei pasionati, atentie! Este o editie limitata!

Anvelopa Pilot Sport 4S Limited Edition a fost creata special pentru adeptii conducerii sportive pe sosea si, ocazional, pe pista.

Cumparatorii vor fi sedusi si de estetica ei: o finisare ""efect de catifea"" brevetata cu cel mai frumos efect, rezultat al unui procedeu specific de fabricare cu laser. Un model cadrilat este prezent pe flancurile anvelopei, fara indoiala pentru a ne evoca universul marilor curse de masini. De remarcat, de asemenea, marginea protectoare de pe flancul exterior pentru a minimiza daunele produse accidental asupra jantelor.

Nici performantele nu sunt mai prejos: anvelopa a demonstrat, prin numeroase teste efectuate, ca-si merita titlul de Nr. 1. Criteriile luate in considerare au fost: franare pe solul uscat, franare pe solul umed si timpul pana la turatia completa pe carosabilul uscat.

Tehnologia bi-compound, ce asociaza doua amestecuri diferite de cauciuc, ii confera benzii de rulare caracteristicile necesare pentru a rezista la uzura si pentru a frana in deplina siguranta chiar si in viraje.

Pentru a evita epuizarea stocului, profitati de posibilitatea de a comanda imediat aceasta anvelopa rara si exclusiva!

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :