Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

(?)
(?)
Cautare
Nexen Nexen

Cumparare de Anvelope Nexen

Nexen a fost fondat de peste 70 ani, în 1942, sub numele de Woosung Tire. Firma a obținut numele de Nexen în 2004, iar în prezent, este a treia cea mai mare companie de fabricare anvelope din Coreea de Sud.
Produsele companiei sunt vândute în aproximativ 130 de țări din lume. Anvelopele sale sunt de o calitate excepțională, la un preț favorabil. Datorită acestora, din ce în ce mai multe companii aleg această marcă pentru mașinile sale scoase din fabrică, nu doar dintre cele de acasă - Hyundai, Kia, Ssangyong -, ci și mărcile din Europa, precum VW, Skoda, Seat, Fiat, Renault recunosc calitatea și profesionalismul oferit de Nexen.
În prezent, Nexen este producătorul de anvelope cu cea mai rapidă evoluție din lume, care în plus, dispune de o structură de fabricație a completei game a producției anvelopelor.

Gama de cauciucuri Nexen POPGOM va descopera toata gama de cauciucuri Nexen. Accesati toate fisele noastre detaliate in doar cateva clicuri. Doriti sa cumparati anvelope Nexen ? POPGOM va ajuta sa alegeti anvelopele cele mai adaptate masinii dumneavoastra.

Gama de cauciucuri

Alte marci Calitate