Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

(?)
(?)
Cautare
Nokian Nokian

Cumparare de Anvelope Nokian

Nokian este o firmă de fabricare anvelope finlandeză, fondată în anul 1898. Se ocupă de fabricarea anvelopelor pentru autoturisme din anul 1932, iar din 2003, sunt membri ai grupei Bridgestone.
De-a lungul ultimilor 75 ani, compania a acumulat o cantitate imensă de experiență în dezvoltarea și fabricarea anvelopelor care funcționează în cele mai extreme condiții. Este singurul producător din Europa care își are propriul centru de testare a pneurilor de iarnă. Pista de testare unică din Ivalo, precum și „testul de mocirlă”, tot legat de numele companiei, dau dovadă de profesionalismul său. Cu cel mai nou membru al familiei de anvelope de iarnă Hakkapelliitta a doborât recordul de viteză pe timp de iarnă de mai multe ori.
Nokian este o marcă populară pe multe continente din lume, iar în ultimii ani, a devenit mai cunoscută și mai populară și în țara noastră.

Gama de cauciucuri Nokian POPGOM va descopera toata gama de cauciucuri Nokian. Accesati toate fisele noastre detaliate in doar cateva clicuri. Doriti sa cumparati anvelope Nokian ? POPGOM va ajuta sa alegeti anvelopele cele mai adaptate masinii dumneavoastra.

Gama de cauciucuri

Alte marci Calitate