Nokian
Anvelopa Nokian WR D4

NOKIAN WR D4

Anotimp: anvelope iarna
Caracteristici ale cauciucului

Succesoare a foarte renumitei WR D3, care se evidentiase deja in repetate randuri la testele comparative, anvelopa Nokian WR D4 dispune de o noua carcasa si in special de un nou amestec de doua gume ce isi propun sa ofere performante optime atat pe drumurile umede cat si pe zapada si gheata.
Acest amestec se numeste "Nokian Twin Trac Silica" si contine cauciuc natural, siliciu si ulei de rapita.

Design-ul benzii de rulare a fost si el revazut si inovat cu un profil lipsit de canale circulare. Banda centrala contribuie la precizia conducerii, in timp ce benzile externe confera motricitate pe zapada.

Umerii anvelopei sunt dotati cu un dispozitiv nou, al carui scop este evacuarea maxima a noroiului, a zapezii topite si a apei si o tractiune maxima in zapada adanca.

Aceasta anvelopa Nokian WR D4 este deci perfect adaptata conditiilor climatice europene, care pot fi foarte schimbatoare.

Ea obtine cea mai mare nota posibila pe drum umed (A), ceea ce este o premiera mondiala pentru o anvelopa de turism. (O nota "A" poate reduce distanta de franare pana la 18 metri).

Aceste performante bune pe drumurile umede si pe zapada n-au afectat stabilitatea anvelopei si rezistenta sa la uzura. Rezistenta la rulare a fost si ea special studiata de catre inginerii Nokian, ceea ce permite reducerea consumului de combustibil si a emisiilor sonore, atat in interiorul cat si in exteriorul vehiculului.

 

 

Marca: NOKIAN

Anvelopa: WR D4

Anotimp: anvelope iarna

Lasati un comentariu despre anvelopa Nokian WR D4
Ce nota ati acorda acestei anvelope ?*
Comentariul dumneavoastra (nu ezitati sa descrieti vehiculul dumneavoastra si felul in care conduceti):
Ce nota ati acorda raportului calitate/pret?*
Care sunt pentru dumneavoastra punctele sale forte si punctele sale slabe?
Despre dumneavoastra
Prenumele*
Adresa email*
Ce tip de drum folositi?*
Cati kilometri parcurgeti pe an ?*
Ce tip de vehicul folositi?*
Ati recomanda aceasta anvelopa unui prieten?*