Toate marcile > Uniroyal > All Season Expert
Uniroyal
Anvelopa Uniroyal All Season Expert

UNIROYAL All Season Expert

Anotimp: anvelope toate anotimpurile
Siguranta Test NC
Confort
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

Puncte forte :

  • Anvelopa polivalenta, cu regiunea centrala a profilului conceputa pentru a rula pe timp de iarna si cu regiunea umerilor adaptata conducerii pe carosabilul uscat
  • Rigiditate a benzii de rulare pentru o mai buna tinuta de drum pe timp de vara, conferita de blocurile late de pe umeri.
  • Tractiune ameliorata pe carosabilul acoperit de zapada datorita optimizarii benzii de rulare cu blocurile sale duble in forma de V.
  • Aderenta pe zapada facilitata de lamelele situate in zona centrala.
  • Reducerea riscurilor de acvaplanare datorita drenarii eficiente a apei si a zapezii topite prin canelura circumferentiala lata si datorita profilului directional.
Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Uniroyal

 All Season Expert 2: Anvelopa AllSeason Expert, prezenta pe piata anvelopelor all-season de cativa ani buni, ii cedeaza ...  All Season Max: Profesionistii se vor bucura de iesirea pe piata a noii anvelope AllSeason Max ! Uniroyal, marca a ...  MS Plus 6: Puncte forte: Protectie impotriva riscurilor de acvaplanare, conferita de tehnologia 3D-Aqua-Groove...  MS Plus 66: Puncte forte: Tractiune si control in viraje pe carosabilul inzapezit, asigurate de crestele lungi ...  MS Plus 77: Puncte forte : - Tinuta de drum pe carosabilul umed datorita amestecului de cauciuc ce adera mai bi...