Toate marcile > Uniroyal > All Season Max
Uniroyal
Anvelopa Uniroyal All Season Max

UNIROYAL All Season Max

Anotimp: anvelope toate anotimpurile
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

 

Profesionistii se vor bucura de iesirea pe piata a noii anvelope AllSeason Max ! Uniroyal, marca a grupului Continental, a dezvoltat a anvelopa sigura si fiabila pentru furgonete, cu utilizare pe tot timpul anului.

 

Ploaia este in mod categoric elementul sau ! Desenul si compozitia benzii de rulare ale anvelopei AllSeason Max se inspira de proprietatile pielii de rechin (« Shark Skin Technology ») pentru a transforma apa in aliatul sau. Anvelopa nu va va lasa la greu pe solurile umede, asigurandu-va o franare eficienta pentru a evita obstacolele neprevazute si o buna rezistenta la acvaplanare.

 

Detinand norma 3PMSF, acordata doar daca anvelopa a reusit testele pe zapada, aceasta anvelopa prezinta de asemenea un adevarat avantaj economic deoarece puteti sa o folositi tot timpul anului.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Uniroyal

 MS Plus 6: Puncte forte: Protectie impotriva riscurilor de acvaplanare, conferita de tehnologia 3D-Aqua-Groove...  MS Plus 66: Puncte forte: Tractiune si control in viraje pe carosabilul inzapezit, asigurate de crestele lungi ...  MS Plus 77: Puncte forte : - Tinuta de drum pe carosabilul umed datorita amestecului de cauciuc ce adera mai bi...  RainExpert: Acest model de anvelopa vara este facut pentru dumneavoastra daca detineti o masina de oras sau un ...  RainExpert 3: Puncte forte : Suprafata de contact al benzii de rulare cu asfaltul este optimizata, ceea ce reduce...