Toate marcile > Vredestein > Comtrac 2 All Season
Vredestein
Anvelopa Vredestein Comtrac 2 All Season

VREDESTEIN Comtrac 2 All Season

Anotimp: anvelope toate anotimpurile
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

Fie ca sunteti soferi de camioane de livrare sau de utilitare usoare, veti aprecia confortul de conducere conferit de Comtrac All Season. O tinuta buna de drum impreuna cu o manevrabilitate remarcabila, ii fac pe numerosi soferi ce doresc sa-si utilizeze anvelopele atat pe timp de vara cat si de iarna sa o aleaga.


Versiune ameliorata a Comtrac All Season, producatorul olandez a stiut sa profite de experienta si de cunostintele sale. Un nivel de rigiditate mai mare si umeri deschisi, cu caneluri longitudinale late constituie avantajele acestei anvelope. In plus, nous design al benzii de rulare permite distante de franare reduse fata de predecesoarea sa.

Urmatoarele campuri nu sunt corecte :

 

Cautare
 
Vredestein
205/70 R15 106R
Fisa Produs
Anvelope Furgoneta
Toate Anotimpurile
Performante : 
Avizul expertilor:  NC
498 RON
 in curs de reaprovizionare
 
Vredestein
235/65 R16 115R
Fisa Produs
Anvelope Furgoneta
Toate Anotimpurile
Performante : 
Avizul expertilor:  NC
664 RON
 in curs de reaprovizionare

Descoperiti de asemenea anvelopele Vredestein

 Comtrac All Seasons: Puncte forte: Tinuta de drum stabila datorita constructiei optimizate a blocurilor robuste de pe um...  Nord-Trac 2: Acest model de anvelopa vara este facut pentru dumneavoastra daca detineti o masina de oras sau un ...  Quatrac 3: Puncte forte: Siguranta si confort, oferite de profilul asimetric impozant al benzii de rulare, cu ...  Quatrac 5: Puncte cheie : Anvelopa asimetrica toate anotimpurile pentru masini compacte si rutiere. Conducere ...  Snowtrac 5: Puncte cheie : Anvelopa de iarna pentru masini citadine si compacte. Grip optimizat pe drumurile de...