Toate marcile > Yokohama > BlueEarth Winter WY01
Yokohama
Anvelopa Yokohama BlueEarth Winter WY01

YOKOHAMA BlueEarth Winter WY01

Anotimp: anvelope vara
Siguranta Test NC
Confort Test NC
Economie Test NC
Caracteristici ale cauciucului

 

Marca japoneza Yokohama isi imbogateste gama BluEarth cu o noua anvelopa de iarna pentru camionete, foarte remarcata .

 

Succesor al W.Drive WY01, acest model afiseaza la randul sau calitati de longevitate, robustete si aderenta pe solul umed, ce au fost ameliorate datorita canelurilor adanci. Disponibila in dimensiuni de la 14 la 17 inci, anvelopa acopera totalitatea vehiculelor propuse pe piata utilitarelor usoare.

 

Protejarea mediului fiind una dintre prioritatile fabricantului, tehnologiile de care beneficiaza anvelopa ii permit sa afiseze si o eficienta energetica remarcabila.

Nu avem anvelope care sa corespunda exact cautarii dumneavoastra. Va propunem in gamele similare :

Descoperiti de asemenea anvelopele Yokohama

 C.Drive AC01: Puncte forte: Aderenta pe carosabilul uscat sau umed datorita amestecului complex de cauciuc micro-...  dB E70B: Acesta este un model de anvelopa de mare marca. Aceasta anvelopa va va aduce un bun raport calitate...  dB E70J: Aceasta anvelopa iarna este ideala pentru parcurgerea unor distante mari. Confortul sau va va permi...  dB E70N: Acest model de anvelopa vara este facut pentru dumneavoastra daca detineti o masina de oras sau un ...  Geolandar A/T G015: Special creata pentru conducatorii de 4x4 toate tipurile de teren, Geolandar A/T G015 isi propune s...