????search-fitter-montage-title????
????search-fitter-montage-page????

????montage-page-reassurance????

????nb-centres-reseau????

Montare de anvelope peste tot in Romania cu POPGOM.ro – Montare garantata de catre "profesionisti ai anvelopei"

Facem programare direct online pentru dumneavoastra.
Va garantam o montare de catre adevarati profesionisti.
Va propunem preturi competitive negociate.Pentru ca achizitia anvelopelor online sa fie completa, serviciul oferit de POPGOM.ro nu se rezuma la vanzarea de anvelope. POPGOM.ro va propune de asemenea livrarea anvelopelor dumneavoastra intr-un centru de montaj partener apropiat de dumneavoastra, peste tot in Romania, si programarea pentru montarea anvelopelor in ziua si la ora alese de dumneavoastra. Exista intotdeauna un centru de montaj anvelope, partener POPGOM.ro, aproape de dumneavoastra. Tarifele de montare sunt garantate peste tot in Romania si achitate direct pe internet. Astfel, odata ce ati cumparat anvelopele dumneavoastra pe POPGOM.ro, nu mai trebuie decat sa va deplasati la centrul de montaj anvelope pe care l-ati ales pentru montarea anvelopelor dumneavoastra.


????montage-price-title????
????montage-price-result????
/ Anvelope

Suma forfetara a montajului

Aceasta prestatie commandée si payée online in momentul comenzii pneurilor dvs. include:

  • Planificarea si confirmarea programarii dumneavoastra la centrul de prestari servicii ales agréés,
  • démontarea vechiului cauciuc, montarea noului cauciuc cu systématique ventil (fara ventil électronique si ventila lama pentru rulota), umflarea à aerul si l'équilibrage.Centrele de montaj apropiate de dvs

Pentru a gasi centrul dumneavoastra de montaj, nimic mai simplu. Dati clic pe judetul dorit pe harta Romaniei si restrangeti cautarea alegand orasul din lista propusa. Lista centrelor de montaj se afiseaza si nu va mai ramane decat sa alegeti centrul care va convine cel mai mult.